© Dick en Mira Hoogenboom 2007/2021 All rights reserved

 

 

 

 

Heeft u al een verjaardagskalender? Voor €19,95- inclusief verzenden heeft u er een met 14 zorgvuldig uitgegekozen, prachtige, foto's van ons, waaronder diverse prijswinnende beelden! 

Bij interesse mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IMG_0474.jpg

 

 

Voor informatie over onze site of fotoverkoop, neem kontakt op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Geachte bezoeker, 

Welkom op onze natuurfoto-site. Elke maand publiceren wij een foto v/d maand van onszelf. Tevens promoten wij uit het aanbod van fotografen en fotofora een website v/d maand. Ook plaatsen wij een 'gedicht van de maand' met een bijpassende foto van ons. Regelmatig laten we nieuw werk zien. Hopelijk zult u onze site hierdoor blijven bezoeken. Reacties zijn uiteraard van harte welkom. Wij hopen dat u net zoveel plezier beleeft aan het kijken naar onze foto's, als wij hadden tijdens het fotograferen van al dat moois in de natuur. U kunt een diaserie starten als u in een rubriek  op het pijltje klikt rechtsboven nadat u een foto heeft aangeklikt, De serie start dan automatisch.Ook kunt u met de pijltjes op uw toetsenbord door de foto's navigeren naar eigen smaak.

Natuurfotografie is het bevriezen van de vergankelijkheid. (Dick Hoogenboom 2014)

                                                                                      © Dick en Mira Hoogenboom 2007/2021 All rights reserved